ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Сдружение БАЛИЗ - Плевен, с благодарност към цирк „Балкански“

Общество
12.06.2019  |  14:53
381
От цирка подариха на децата 40 безплатни билета за представление в Плевен

„Благодарим за прекрасните моменти под шатото и предоставените 40 билета от цирк „Балкански“! Благодарности за Вашата добродетелност и съпричастност към нашата дейност!“

Това се казва в писмо, изпратено от сдружение БАЛИЗ - Плевен, до Александър Балкански - изпълнителен директор на цирк „Балкански“. Поводът е предоставените 40 безплатни билета за представление на цирка в Плевен на децата от Сдружението. Цирк „Балкански“ гостува за първи път в града в дните от 10 до 16 юни, като всеки ден плевенчани и гостите на града имат възможност да се насладят на представленията.

„Чест и привилегия за нас е да работим с хора, за които толерантността и съпричастността са не само водещи човешки добродетели, но ги проявяват и в делата си. От името на всички деца и младежи, техните родители и екипа на Сдружение БАЛИЗ - Плевен, поднасяме сърдечни благодарности за проявеното разбиране, топлото посрещане и приключението, което изживяхме, докато се наслаждаваме на уникалния спектакъл“, се казва в благодарственото писмо до Александър Балкански, подписано от Катина Василева - председател на управителния съвет на БАЛИЗ - Плевен. „Желаем ви здраве и успешни начинания. Бъдете все така активни, сърдечни и умели магьосници в своята дейност“, е финала на писмото.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design