ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Шефът на АПИ в Русе за бул. „България“ и кръстовището на „Джъмбо“ /Снимки/

Общество
22.10.2017  |  11:02
4 021
На разговорите при кмета Стоилов е обсъдена и необходимостта от реконструкция на Дъговия мост
инж. Дончо Атанасов АПИ

 

Председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов е бил в Русе на работна среща за поддръжката на бел. "България", научи "Брягнюз". На разговорите при кмета Пламен Стоилов е било обсъдено състоянието на Дъговия мост, изграждането на Кръгово кръстовище на пътя Русе – Варна при кръстовището на магазин „Джъмбо“ и задръстванията а Дунав мост.

 

На срещата са присъствали народният представител Пламен Нунев, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска и управителят на ВиК - Русе Сава Савов, уточниха за "Брягнюз" от Общината.

 

На разговорите е било коментирано  предстоящото подписване на Споразумение за ангажиментите на двете страни по поддържането на бул. „България", по който се осъществява връзката с Дунав мост. Кметът Пламен Стоилов поставил въпроса за възстановяването на отводнителната система по булеварда, което ще стартира догодина. След срещата бе направен и оглед както на кръстовището, така и на участъка при „Дунав мост“, където се образуват задръствания от интензивния трафик. Инж. Дончо Атанасов се ангажирал с всички поставени от кмета Пламен Стоилов въпроси.

 

По-рано днес народният представител Пламен Нунев, кметът на Община Бяла Димитър Славов и председателят на УС на АПИ инж. Дончо Атанасов участвали в откриването на обновената улица "Васил Левски" - част от републикански път III - 501 в град Бяла. Рехабилитацията на улицата е осъществена с финансиране от Агенцията и бюджета на Община Бяла.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design