ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Сп. "Пийпъл" обяви Дженифър Анистънзаактриса на годината

Лайфстайл
28.12.2014  |  12:19
1 512

Дженифър Анистън във филма "Cake"   Снимка: www.dailymail

Актрисата Дженифър Анистън получи наградата на списание "Пийпъл" за Най-добро филмово изпълнение за филма "Cake", съобщи БГНЕС.

"Толкова е вълнуващо. Това наистина ли се случва", каза тя развълнувана, след като получи наградата си. "Сега вече зная колко много означава любовта. Този филм е точно за това", добави актрисата, станала световноизвестна с ролята си в сериала "Приятели".

Комедиен актьор на "Пийпъл" стана Кевин Карт. Най-доброто телевизионно представяне за годината е наоще една актриса от сериала "Приятели" -Лиса Кудроу, този път засериала The Comeback,инаДжон Хам от "Мъжете от Медисън Авеню" (Mad Men). Модел на годината е Карли Клос, а икона за стил стана Гуен Стефани. Благотворителната кампания на годината е ледената кофа.

В началото на миналатаседмица Дженифър получи номинация за наградата на критиката за Най-добра актриса, а миналата седмица тя бе номинирана за Златен глобус за най-добра актриса в драматичния жанр. Освен това е номинирана от гилдията на филмовите актьори за работата й по филма.

Филмът "Cake", за който тя получи наградата на "Пийпъл" и двете номинации за най-добра актриса, разказва за Клеър Саймънс, която полудява по вдовеца Рой. Премиерата на филма беше през септември на Международния филмов фестивал в Торонто, а по кината ще излезе на 23 януари.

Първата номинация за Златен глобус на Дженифър Анистън е от 2002 г. за ролята й на Рейчъл Грийн в сериала "Приятели" за най-добра поддържаща роля в телевизията.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design