ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Съдят русенец за трафик, той се жени за жертвата

Крими
31.07.2014  |  09:15
393
Мъжът беше пуснат под домашен арест от Окръжния съд

Съден за трафик на женска плът поиска да бъде пуснат от ареста, защото ще сключва брак. И то не с коя да е, а именно с жертвата си. К.И. склонявал към проституция М.И. и в Русе и зад граница, за което му се търси наказателна отговорност. Вчера Русенският окръжен съд разгледа мярката му за неотклонение. К.И. е подал жалба, с която моли задържането му под стража да бъде заменено с гаранция или домашен арест. На заседанието адвокатите му дори представиха като доказателства документи, според които предстои сключване на брак между подсъдимия и жертвата му. К.И. разказа пред съда, че от около 2 години живее на семейни начала с М.И. и дори имат намерение да сключат брак.

Според прокуратурата жалбата му е неоснователна. К.И. и преди е осъждан за трафик на хора. Той е превел през граница жертвата си, което е доказателство за намерението му да я използва като проститутка. Според адвоката на подсъдимия обаче, повдигнатото обвинение е само за вътрешен трафик на територията на Русе. Здравословното му състояние не позволявало да остане в ареста, обясни адвокатът. Обвиняемият страда от диабет и болест на сърцето и е инсулинозависим. Той заяви само, че иска по-лека мярка.

Съдът се произнесе с определение след около едночасово заседание. Подсъдимият беше пуснат под домашен арест, а определението е окончателно.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design