ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
             

Тежка катастрофа вчера на пътя Русе-Тутракан

Крими
30.08.2017  |  00:12
6 918
Удар на автомобил в крайпътно дърво завчера се размина леко, хората успели да излязат преди да пристигне пратеният екип пожарникари да реже колата
Ударът на колата и буса вчера затапи движението за няколко часа Снимка: Фейсбук

Катастрофа между лека кола и бус стана вчера сутринта близо до Нова Черна. От болницата в Тутракан коментираха, че от катастрофата в участъка Нова Черна - Старо село при тях е откаран пострадал мъж, на който се правят изследвания. В русенската болница пък е постъпила тежко пострадала от ПТП 34-годишна жена.

 

Сигналът за инцидента на около 2 км преди разклона за Старо село, е подаден малко преди 9.30 часа. Инцидентът е наложил движението по път II-21 Русе- Тутракан, в участъка Нова Черна - Старо село, да става в едната лента. В посока Русе пък е имало обход от Старо село-Кубрат-път II-23 Кубрат-Русе, стана ясно от АПИ. След огледите, в ранния следобед пътят е бил освободен.

 

Завчера пък за времето от 22.13 ч. до 23.00 ч. служителите от РСПБЗН – Сливо поле са пратени с един екип да окажат съдействие за изваждането на пострадал при пътен инцидент на пътя Русе - Силистра, стана ясно вчера от русенската полиция. Автомобилът е загубил контрол и се е ударил в крайпътно дърво. До пристигането на пожарникарите, пътуващите са успели да излязат от катастрофиралата кола. Няма хора с тежки наранявания. Екип на ЦСМП е прегледал на място потърпевшите.

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design