ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Тим „Рипър“ Оуенс и Наско от Б.Т.Р пяха на „зеления” русенски фестивал /ВИДЕО/

Лайфстайл
09.09.2016  |  20:17
4 242
Нашумялата банда Saints ‘n’ Sinners от Истанбул също заби на Грийн Рок Фест 2016
Кметът Стоилов приветства гостите на рок-феста, сред които Тим Рипър Оуенс и Наско от Б.Т.Р.

Eкс-вокалистът на „Джудас Прийст“ - Тим „Рипър“ Оуенс заедно с Наско и Б.Т.Р закриха Грийн Рок Фест 2016 в Русе.

Тази вечер на площад „Свобода“ в дунавския град се проведе осмото  издание на фестивала, посветен на младежките рок групи. С това събитие се откри Есенният салон на изкуствата и културата в Русе.

Преди звездите Тим „Рипър“ Оуенс  и  българската рок група Б.Т.Р., публиката чу изпълненията на нашумялата банда Saints ‘n’ Sinners  от Истанбул, Турция, както и групите Маss Cremation  от Варна и  „Егоист“, Explicit  и Scroletics  от Русе.

 „Днес столицата на рока ще бъде Русе“, заяви преди концерта кметът Пламен Стоилов. Наско от Б.Т.Р. пък каза, че се чувства като у дома си и още: „Адмирации за този фестивал, много е трудно да започнеш нещо толкова хубаво, а още по-трудно е да го продължиш“. Тим „Рипър“ Оуенс изрази приятни впечатления от облика на град Русе, а предвид наближаващия му рожден ден на 13 септември, каза, че би го отпразнувал с удоволствие тук, ако можеше да остане още в България.

Идеята на фестивала е да се даде шанс на нови формации да покажат таланта и музиката, която правят, като имат възможността да го направят на една сцена с известни звезди от голямата сцена.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design